به گفته سید باقر موسوی محیط بان تلاشگر اداره محیط زیست شهرستان دشت آزادگان بعد از تلاش های مستمر و ایجاد آبخور برای آهو ریم کرخه که به آن سوی مرزهای کشور عراق رفته و در دام شکارچیان قرار گرفته بود این آهو به جهت پیدا کردن آب به این طرف مرزهای کشور عزیزمان یعنی منطقه فکه منتقل شده است و توانسته از این اهوان تصاویری را ثبت نماید
توضیحات سید باقر موسوی محیط بان تلاشگر که در این رابطه به شرح ذیل می باشد :
یا ضامن آهو
این هم عزیزتر از جانم...
خدای خود را شاکر هستم که به بنده توفیق دیدار این زیبا رویان را که دیدن آنها برای من به یک آرزو تبدیل شده بود داد. ? ولی جایی که از روی ناچاری و ظلمی که به این آیات زیبای خدا شده است پناه آورده اند. بله دوستان خوبم این تعداد بازمانده آن جمعیت تازه جان گرفته آهوانی که ده سال چوپان آنها بوده ام بنده هیچ ادعایی ندارم و فقط چوپانی که تمام زندگی خود را وقف نگهداری آنها نموده ام، همین.
امروز در تاریخ ۹۵/۵/۲۶ بعد از هفته ها جستجو وتلاش بالاخره موفق شدم چند عکس از۷ عدد اهو باقی مانده در منطقه فکه که برای رفع تشنگی به سراغ آبشخور تازه ایجاد شده آمده بودند بگیرم.
همان طور که پیش بینی کرده بودم ایجاد آبشخور در نزدیکی منطقه مرزی مهم ترین عامل برای جذب آهوانی است که به ان سوی مرز ها رفته و توسط شکارچیان بی رحم عراقی سلاخی میشدند.
به یاری خدا این کار( ایجاد ابشخور )مفید واقع شد و اهوان سرگردان به داخل خاک کشور برگشتند. جا به جایی صورت گرفته از خاک عراق به خاک کشورمان، چندان فاصله ای ندارد و مهم این است تا فقط در خاکمان حضور یابند و از دست شکارچیان استان میسان عراق نجات یابند.
اگر خداوند عمری بدهد برنامه های دیگرجهت جذب اهوان به فاصله بیشتر در خاک کشور و دور شدن ان ها از منطقه مرزی دارم.
یک موتورسیکلت قراضه شخصی
یک بیل
یک دوربین کامپکت معمولی
تمام امکاناتم همین ها بودند و بنظرم امکانات خوبی هستند که نتیجه اش معلوم گردید.
تنها چیزی که در این مدت خیلی نگرانم میکرد موتور سیکلت نمیمه جانی بود که هر لحظه امکان داشت در ان گرمای وحشتناک خاموش شود و مراهم با خود خاموش سازد
گرمای وحشتناک وکشنده بالای ۵۰ درجه که در ماسه زارها به ۶۰ درجه هم میرسید گاهی باعث بی حالی و سرگیجه های شدید میشد که مرا به یاد مرگ می انداخت. در آخر از تمام دوستان و فعالانی که جهت همکاری اعلام آمادگی نمودند و همچنین برای بنده دعا کردند آرزو کردند در این کار موفق باشم سپاسگزاری میکنم و یقینا بدانند در انجام این کار خیر شریک هستند.





واقعا این سید آقا چقدر دارن زحمت می کشن …
مسئولین شهر و استان و حتی کشور باید از این آقا سید یاد بگیرن که احساس مسئولیت یعنی چه؟
ان شاء الله ضامن آهو آقا علی بن موسی الرضا (ع) دست ایشان رو بگیره و باور کنه حتما دست خدا و اهل بیت (ع) کمک ایشان هستن ..
آقا سید بیشتر و بیشتر مواظب خودت باش به انسان هایی مثل شما نیاز داریم خیلی کمیاب هستن آدم هایی همچون شما …
و من الله التوفیق…
سید خدا قوت
از همه مسولان منطقه درخواست می شود حمایت های لازم را جهت حفظ این آهو انجام دهند
نیز اینجانب حاضر به همکاری در این خصوص می باشم
سلام سید خداقوت..ان شاءالله همیشه صحیح وسالم باشید
سلام خدا قوت سید بزرگ….همان گونه که جد بزرگوار شما ضامن اهو شد شما هم راه جدت را دنبال کردی و من بعنوان جوانی از همان دیار دست شما را می بوسم…و حاضرم هر کمکی که از دستم بیاد انجام بدم …وظیفه خود میدانم و با کمال میل در خدمت شما هستم